Sprookjesachtig Slovenië & Kroatië

Vanaf € 1329,- p.p.

Geniet tijdens deze prachtige camperreis van al het moois dat Slovenië en Kroatië te bieden hebben. Je bezoekt prachtige historische steden zoals Zagreb en Ljubljana, kleine havenstadjes zoals Rovinj, Poreč  en Pula. Fiets om het schitterende meer van Bled, ga raften op de Soča rivier en wandel in het sprookjesachtige Plitvice National Park. Maar er is ook tijd om te relaxen op de prachtige stranden van het schiereiland Krk of aan de kust van Istrië.

Deze route is een suggestie, alle camperreizen zijn volledig aan te passen aan jouw persoonlijke wensen.

 


 • Vertrekpunt:Zagreb
 • Eindpunt:Zagreb
 • Reisduur:19 dagen/18 nachten
 • Zagreb
 • Ljubljana
 • Bled
 • Meer van Bled
 • Soča vallei
 • Izola
 • Piran - Portorož
 • Poreč
 • Rovinj
 • Pula
 • Krk
 • Kočevje
 • Plitvice meren
 • Zagreb

Dag 1: Amsterdam – Zagreb

Na aankomst op de luchthaven van Zagreb ga je op eigen gelegenheid naar je hotel in het centrum. Je hebt de gehele dag om deze prachtige stad te bekijken. Zagreb heeft een mooi oud centrum met historische gebouwen. Bezoek het centrale plein Trg Bana Jelačića, de oude stadswijken Kaptol en Gradec, het Sint-Marcusplein, de Sint-Stefanus kathedraal en de Dolac markt. Wil je langer in Zagreb verblijven dan verlengen we je verblijf met het gewenste aantal hotelovernachtingen.

Dag 2 & 3: Zagreb – Ljubljana ca. 141km

Vandaag haal je de camper op en gaat de reis echt beginnen. Er staat een korte rit op het programma naar de Sloveense hoofdstad Ljubljana, een van de kleinste hoofdsteden van Europa. Begin met een bezoek  aan het centrale plein Prešernov trg square met haar mooie roze kerk. Het Preseren plein ligt aan de rivier en de drie bruggen die het oude centrum verbinden met het nieuwe. Een ander hoogtepunt van de stad is het eeuwenoude kasteel van Ljubljana, Ljubljanski Grad, gelegen op een 376m hoge heuvel. Je kunt hier met de lift naar toe óf zelf lopen. Een leuke camping om te overnachten is Camping Smlednik. Je verblijft 2 nachten in Ljubljana.

Dag 4: Ljubjana - Bled ca. 45km

Je rijdt vandaag naar het mooiste meer van Slovenië, het meer van Bled. Het meer ligt in een schitterend bergachtig landschap met in het midden een eilandje met een indrukwekkend kasteel. Je kunt er met een bootje naartoe varen of zelf roeien. Maak een wandeling over het piepkleine eilandje en bezoek het kasteel, geniet hier vooral van een mooie zonsondergang. Een leuke plek om te overnachten is Camping Bled.
Tip: Ga naar The Park Café, in het kleine centrum  aan het water van Lake Bled en geniet van een heerlijke Bled Cream Cake.

Dag 5: Meer van Bled

Nog een dag om te genieten van deze sprookjesachtige omgeving. Huur een fiets en fiets in ruim een uur om het prachtige meer heen. Ten westen van het plaatsje Bled heb je een prachtig uitzicht over het meer, de klim neemt ongeveer een half uur in beslag. Ook leuk om te bezoeken is de Vintgar Gorge, gelegen op circa 3km rijden van Bled. Je kunt hier een wandeling door de kloof maken waar een woeste rivier doorheen stroomt. Een indrukwekkende route van 1,6km langs de wanden van de kloof en over houten bruggetjes.
✪ Tip: Maak ook een uitstapje naar het minder toeristische meer van Bohinj.

Dag 6 & 7: Bled – Soča vallei ca. 73km

Vandaag rijd je verder naar de Soča vallei, in deze prachtige groene regio kronkelt de lichtgroene Soča rivier met op de achtergrond de Julische Alpen. In deze regio kun je heel goed wandelen, één van de meest populaire routes is de Soča trail. De volledige tocht is 25 kilometer lang en loopt van Kranjska Gora naar Bovec. Een andere aanrader is een wandeling door de sprookjesachtige Tolmin Gorge. Raften op de Soča rivier is ook een absolute must do. Overnacht op Camping Camp Soca aan de rivier met een prachtig uitzicht.

Dag 8: Soča vallei – Izola ca. 165km

De route naar het kustplaatsje Izala gaat via Italië. Over deze weg moet je wel tol betalen. In Izola vind je typische Italiaanse gebouwen en restaurants waar je heerlijke pasta’s kunt eten maar heeft weinig toeristen. Vanuit Izola kun je een dagtrip maken naar Trieste, op nog geen half uur rijden, bezoek hier de Castello de Miramare. Verblijf op camping Belvedere

Dag 9: Izola – Piran - Portorož ca. 15km

Vandaag een hele korte rit naar het havenplaatsje Piran, één van de mooiste stadjes aan de korte kuststrook van Slovenië. Piran heeft nauwe straatjes met mooie Venetiaanse gebouwen en een fraaie ruige kustlijn. Overnacht in Portorož op Kamp Lucija. Maak een wandeling door de smalle steegjes van Piran, gelegen op de punt van het schiereiland. Hier staat de oudste kerk van de stad, vanaf hier heb je een fraai uitzicht over de oude stadsmuren, de Adriatische Zee en de Sloveense Alpen. In het autoloze haventje met aangrenzende boulevard zijn tal van visrestaurantjes, waar je heerlijk kunt eten.
Tip: Huur fietsen en ga op de fiets naar Piran.

Dag 10 & 11: Portorož - Poreč ca. 55km

Op naar de bruisende havenstad Poreč, er is tal van historie te vinden maar je kunt ook heerlijk relaxen op de prachtige stranden. In het oude centrum met oude Romeinse straten staat de, op de UNESCO Werelderfgoedlijst vermelde, beroemde Eufrasius basiliek. Maar er zijn nog meer indrukwekkende bouwwerken in de Gotische, Romaanse en Barok bouwstijl te vinden.
✪ Tip: Bezoek de grot van Baredine, even buiten van Poreč, met stalagmieten,  stalactieten en ondergrondse meren.

Dag 12: Poreč – Rovinj – Pula ca. 72km

Begin met een stop in het pittoreske en schilderachtige stadje Rovinj. Wandel door de smalle, kronkelende straatjes en geniet van de kleurrijke gevels van de oude huizen, de Sint-Eufemiakerk en het straatje Grisia, hier worden kunstwerken aan de muren tentoongesteld. Relax op een terrasje en geniet van een prachtig uitzicht op de haven met vele bootjes. In de loop van de middag rijd je verder naar Pula, waar je twee nachten overnacht.

Dag 13: Pula

Vandaag heb je de gehele dag de tijd om historische stad Pula te verkennen. Bezoek  het bekendste oude Romeinse gebouw, het Romeinse amphitheater, het centrale plein, Forum met de Tempel van Augustus, Boog van de Sergii en het ondergrondse tunnelsysteem Zerostrasse. Of ontspan op één van de vele stranden rondom Pula, zoals het bekende Ambrela Beach.

Dag 14 & 15: Pula - Krk ca. 157km

De reis gaat verder naar het Gouden Eiland, Krk. Een prachtig groen eiland met vele pittoreske havenstadjes, een schitterende natuur en mooie stranden. Niet alleen de mooie kustlijn is een bezoek waard maar bezoek ook het groene binnenland met knusse boerendorpjes en wijngaarden. Leuke plaatsjes om te bezoeken zijn Omišalj, Baška en Vrbnik.
Tip: Ga ook naar de Baai van Soline, bekend om de heilzame modder, waarmee je je kunt insmeren.

Dag 16 & 17: Krk – Kočevje ca. 107km

Op naar het zuidoosten van Slovenië, naar Kočevje. Deze regio is bekend vanwege haar prachtige oerbossen waar zo’n 250 wilde beren leven, maar waar ook wolven en lynxen leven. Een leuke plek om te overnachten is Camp Slapić

Dag 18: Kočevje – Plitvice meren ca. 152km

Vandaag rijd je naar de sprookjesachtige Plitvice meren, een echte must see. Het park bestaat uit 16 prachtige meren met grotten en meer dan 90 watervallen. De hoogste waterval van Kroatië is maar liefst 78 meter hoog. De boven- en beneden meren van de Plitvice worden met elkaar verbonden door zogenaamde "Travertijnwatervallen". Rondom de meren vind je een schitterend bos waar onder andere wolven en beren leven. Sinds 1979 staat Plitvice Meren Nationaal Park op de werelderfgoedlijst van de UNESCO.
Tip: Wil je de Plitvice meren bezoek, boek dan minsten twee dagen van tevoren je tickets daar er een beperkt aantal kaarten per dag beschikbaar zijn.

Dag 19: Plitvice meren – Zagreb ca. 150km - Amsterdam

Vandaag rijd je terug naar Zagreb waar je de camper weer inlevert. Hierna vlieg je weer terug naar Nederland.

McRent Europa Urban Luxury

Deze reis wordt je aangeboden inclusief een McRent Europa Urban Luxury vanaf € 1329,- p.p.

 De Urban Luxury van McRent Europa

Deze wendbare en praktische campervan bv. Ayers Rock of Cliff 601 is geschikt voor 4 volwassenen.
De campervan heeft een lengte van maximaal 5,41 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

 

 

Alle gegevens en foto’s zijn gebaseerd op informatie van de verhuurmaatschappijen. Prijzen, afbeeldingen, voorwaarden en productomschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Afbeeldingen zijn van nieuwe campers. Just be Travellers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele incorrecte informatie.

McRent Europa Urban Vehicle

 De Urban Vehicle van McRent Europa

Deze flexibele en compacte campervan bv. Crosscamp is geschikt voor 4 volwassenen.
Deze campervan heeft geen douche en/of toilet
De campervan heeft een lengte van maximaal 4,95 meter.

 

 

McRent Europa Urban Standard

 De Urban Standard van McRent Europa

Deze flexibele en compacte campervan bv. VW California is geschikt voor 4 volwassenen.
Deze campervan heeft geen douche en/of toilet
De campervan heeft een lengte van maximaal 4,90 meter.

 

 

McRent Europa Urban Plus

 De Urban Plus van McRent Europa

Deze wendbare en praktische campervan bv. Cliff 600 is geschikt voor 2 volwassenen en een kind.
De campervan heeft een lengte van maximaal 5,99 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

 

 

McRent Europa Compact Plus

 De Compact Plus van McRent Europa

Deze compacte campervan bv. Sunlight V66 is geschikt voor 2 volwassenen en een kind.
De campervan heeft een lengte van maximaal 6.65 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

 

Mc Rent Europa Compact Luxury

 De Comfort Luxury van McRent Europa

Deze compacte en elegante camper bv. Globebus I6 is geschikt voor 4 volwassenen.
De camper heeft een lengte van maximaal 6.95 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

 

McRent Europa Family Standaard

De Family Standaard van McRent Europa

Deze camper bv. T7057 EB met hefbed heeft ruimte voor 4 personen.
De camper heeft een lengte van maximaal 7,41 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

 

McRent Europa Family Plus

 De Family Plus van McRent Europa

Deze camper met stapelbedden bv.Trend A 5887 is geschikt voor 4 volwassenen en 2 kinderen.
De camper heeft een lengte van maximaal 6,51 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

 

McRent Europa Family Luxury

 De Family Luxury van McRent Europa

Deze luxe camper bv. Sunlight A70 is geschikt voor 6 volwassenen.
De camper heeft een lengte van maximaal 7.25 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

 

McRent Europa Comfort Standard

 De Comfort Standard van McRent Europa

Deze camper bv. T5051 EB is geschikt voor 2 volwassenen.
De camper heeft een lengte van maximaal 7.41 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

 

McRent Europa Comfort Plus

 De Comfort Plus van McRent Europa

Deze camper bv. T5051 EB is geschikt voor 4 volwassenen.
De camper heeft een lengte van maximaal 7.41 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

 

McRent Europa Comfort Luxury

 De Comfort Luxury van McRent Europa

Deze comfortabele camper bv. Sunlight I69L is geschikt voor 4 volwassenen.
De camper heeft een lengte van maximaal 7.41 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

 

McRent Europa Premium Standard

 De Premium Standard van McRent Europa

Deze comfortabele camper bv.Esprit I7150-2 is geschikt voor 4 volwassenen.
De camper heeft een lengte van maximaal 7,60 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

Let op u heeft bij dit type heeft u een C of C1-rijbewijs nodig (vrachtwagenrijbewijs)

 

McRent Europa Premium Plus

 De Premium Plus van McRent Europa

Deze comfortabele camper bv. Trend A 7877-2 is geschikt voor 6 volwassenen.
De camper heeft een lengte van maximaal 8,60 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

Let op u heeft bij dit type heeft u een C of C1-rijbewijs nodig (vrachtwagenrijbewijs)

 

McRent Europa Premium Luxury

 De Premium Luxury van McRent Europa

Deze luxe camper bv.Globetrotter XL  I-7850 EB is geschikt voor 4 volwassenen.
De camper heeft een lengte van maximaal 8,72 meter.

Bekijk hier de camper van binnen.

Let op u heeft bij dit type heeft u een C of C1-rijbewijs nodig (vrachtwagenrijbewijs)

 

Touring Cars Van

De Van van Touring Cars
Deze compacte campervan is geschikt voor maximaal 2 volwassenen.
De van beschikt over een douche & toilet en dieselmotor.
De campervan heeft een lengte van maximaal 6,8 meter.

Bedafmetingen: 
Bed achterin: 185cm x 115cm 

In IJsland is er ook een budget versie beschikbaar, deze campers hebben meer dan 100.000km op de teller staan. De prijzen voor de budget versie liggen lager.

Bekijk hier de brochure van de Touring Cars Van.

 

Touring Cars Small

De Small van Touring Cars
Deze compacte camper is geschikt voor maximaal 2 volwassenen.
De camper beschikt over een douche & toilet en heeft een dieselmotor
De camper heeft een lengte van maximaal 7,6 meter.

Bedafmetingen: 
Bed achterin: 190cm x 110cm 

In IJsland is er ook een budget versie beschikbaar, deze campers hebben meer dan 100.000km op de teller staan. De prijzen voor de budget versie liggen lager.

Bekijk hier de brochure van de Touring Cars Small.

Touring Cars Medium

De Medium van Touring Cars
Deze middelgrote camper is geschikt voor maximaal 4 volwassenen.
De camper beschikt over een douche & toilet en heeft een dieselmotor
De camper heeft een lengte van maximaal 7,6 meter.

Bedafmetingen: 
Bed achterin: 200cm x 140cm 
Dinette: 200cm x 115cm

In IJsland is er ook een budget versie beschikbaar, deze campers hebben meer dan 100.000km op de teller staan. De prijzen voor de budget versie liggen lager.

Bekijk hier de brochure van de Touring Cars Medium.

Touring Cars Family

De Family van Touring Cars
Deze gezinscamper is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.
De camper beschikt over een douche & toilet en heeft een dieselmotor.
De camper heeft een lengte van maximaal 7,6 meter.

Bedafmetingen: 
Hoogslaper: 210cm x 160cm
Stapelbed: 201cm x 89cm
Dinette:
180cm x 120cm 

In IJsland is er ook een budget versie beschikbaar, deze campers hebben meer dan 100.000km op de teller staan. De prijzen voor de budget versie liggen lager.

Bekijk hier de brochure van de Touring Cars Family.

Touring Cars Large

De Large van Touring Cars
Deze ruime gezinscamper is geschikt voor maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen.
De camper beschikt over een douche & toilet en heeft een dieselmotor.
De camper heeft een lengte van maximaal 7,6 meter.

Bedafmetingen: 
Hoogslaper: 210cm x 160cm
Bed achterin: 215cm x 140cm
Dinette:
194cm x 130cm 

In IJsland is er ook een budget versie beschikbaar, deze campers hebben meer dan 100.000km op de teller staan. De prijzen voor de budget versie liggen lager.

Bekijk hier de brochure van de Touring Cars Large.

Touring Cars Luxury

De Luxury van Touring Cars
Deze luxe camper is geschikt voor maximaal 4 volwassenen.
De camper beschikt over een douche & toilet en heeft een dieselmotor.
Bij dit campertype krijg je premium bedlinnen en keukengerei en een welkomstgift.
De camper heeft een lengte van maximaal 7,6 meter.

Bedafmetingen: 
Bed achterin: 200cm x 140cm
Dinette: 200
cm x 115cm 

Bekijk hier de brochure van de Touring Cars Luxury.

McRent Europa

McRent is de grootste camperverhuurder in Europa. Ze hebben verhuurlocaties in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal,
Zwitserland, Kroatië, Polen, IJsland, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Estland, Finland Noorwegen en Zweden.
Tevens bieden ze camperhuur in Japan en Nieuw-Zeeland aan.
Ze hebben gunstige prijzen en hoog niveau van reiscomfort.
De campers zijn niet ouder dan 2-3 jaar.
Door het vooraf online registreren, profiteer je ter plaatse van een efficiënte en korte ophaalprocedure.

De hier getoonde campers zijn voorbeelden van de verschillende campertypes. McRent garandeert het aantal zitplaatsen en het aantal slaapplaatsen maar nooit een specifieke indeling.

Touring Cars

 • Touring Cars campers zijn maximaal 2-3 seizoenen oud
 • Gegarandeerd minder dan 100.000km op de teller
 • Uitstekende camperverhuurder met hoge kwaliteit campers
 • Professionele service en zeer klantvriendelijk
 • Inclusief gratis transfers van en naar de airport
 • 7 dagen per week geopend, ophalen en inleveren tussen 08:00 en 18:00
 • Verhuurlocaties in Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland, Estland, Letland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Kroätie en Rusland
 • In IJsland is er ook een budget variant mogelijk, de campers hebben dan meer dan 100.000km op de teller

Alle gegevens en foto’s zijn gebaseerd op informatie van de verhuurmaatschappijen. Prijzen, afbeeldingen, voorwaarden en productomschrijvingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Afbeeldingen zijn van nieuwe campers. Just be Travellers kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele incorrecte informatie.

Verzekering Omschrijving Prijs
Doorlopende Comfort Reisverzekering

Ga je meer dan 3 weken per jaar op vakantie? Kies dan voor een doorlopende Comfort Reisverzekering. Je bent het hele jaar door volledig verzekerd voor Personenhulp en geneeskundige kosten, met aanvullend Bagage, Rechtsbijstand en Ongevallen en is uit te breiden met een annuleringsverzekering.

1 volwassene € 69.84, 2 volwassenen € 115.83, 2 volwassenen met kinderen € 159.28

Meer info
Vanaf € 69,84
Kortlopende Comfort Reisverzekering

Voor als je eventjes weg bent. Bij pech op reis krijg je direct hulp van de alarm centrale. We sluiten een Comfort Reisverzekering voor je af bij de Europeesche inclusief Personenhulp, Geneeskundige kosten, Bagage, Rechtsbijstand en Ongevallen met werelddekking.

Meer info
€ 3,25 per dag
Kortlopende Standaard Annuleringsverzekering

Bescherm jezelf tegen een financiële domper wanneer je onverwachts je reis moet annuleren met een reden zoals in de voorwaarden vermeld staat. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Als je jaarlijkse reissom hoger is dan € 1100,- dan kun je beter de doorlopende annuleringsverzekering afsluiten. Exclusief 21% assurantiebelasting.

Meer info
5.5% Van de reissom
Kortlopende All Risk Annuleringsverzekering

Wil je zelf kunnen bepalen om welke reden je je vakantie annuleert? Kies dan voor de Allrisk Annuleringsverzekering. Je krijgt voor deze extra redenen 75% van de annuleringskosten vergoed. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Raadpleeg de voorwaarden voor uitzonderingen. Exclusief 21% assurantiebelasting.

Meer info
7% Van de reissom
Doorlopende Annuleringsverzekering

Is je jaarlijkse reissom hoger dan € 1100,-? Sluit dan de doorlopende (All Risk) annuleringsverzekering af waarbij je tot € 1500,- p.p. per reis het hele jaar door verzekerd bent. Voor een meerprijs vanaf € 18.15 ben je All Risk verzekerd. Annulering en hulpverlening t/m 3e graads familie (ooms, tantes, neven, nichten) en ex partner zijn ook meeverzekerd.

1 volwassene  € 72.43, 2 volwassenen  € 138.98, 2 volwassenen met kinderen € 151.08

Meer info
Vanaf € 72,43
Doorlopende Reis- & Annuleringsverzekering

Dit is veruit de meest populaire verzekering. Met deze combinatie ben je op en top verzekerd. Zowel je Personenhulp, Geneeskundige kosten, Bagage, Rechtsbijstand, Ongevallen én Annulering allemaal op één polis en het hele jaar door verzekerd. De annuleringsverzekering is zelfs uit te breiden naar een dekking van € 3000,- p.p. per reis.

1 volwassene € 136.39, 2 volwassenen  € 248.93, 2 volwassenen met kinderen  € 304.48

Meer info
Vanaf € 136,39
Camper Afkoop Eigen Risico Verzekering

Deze verzekering dekt tot € 7000,- aan cascoschade die meestal bij de verhuurder niet verzekerd zijn. Denk aan dakschade, schade aan interieur, schade bij achteruitrijden en schade aan banden & ruiten. Daarnaast ben je tot € 3500,- verzekerd voor repatriëring van de camper.

Meer info
€ 9,50 per dag
Vliegticketverzekering

Het komt de laatste jaren steeds vaker voor. Vliegtuigmaatschappijen komen in financiële problemen en gaan zelfs failliet. Dan ben je je ticket kwijt. Met de Unigarant Vliegticketverzekering krijg je je geld terug (tot max € 1500,- p.p.). Zodat je een nieuw ticket kunt kopen en je geplande reis tóch kunt maken. Een rustig idee! 

Deze verzekering is standaard inbegrepen (verplichte verzekering).

Meer info
€ 5,00 per ticket

Prijsberekening op basis van 2 volwassenen

Indien je met meer of minder personen reist of met kinderen dan kun je een offerte aanvragen en krijg je van ons de exacte prijs. De offerteprijs is een indicatieprijs, afhankelijk van de beschikbaarheid van de vluchten en camperhuur. Heb je zelf een voordelige vlucht geboekt? Deze reis kan ook op basis van 'camper only' geboekt worden.


De getoonde prijs is inclusief:

Retourvlucht Amsterdam – Zagreb - Amsterdam obv economy class exclusief ruimbagage
1 Hotelovernachting Zagreb obv een 2-persoonskamer
18 Dagen/17 nachten camperhuur
  - Uitgebreide verzekering met een eigen risico van HRK 12.000* per gebeurtenis
  - WA-Verzekering met een dekking voor letselschade tot 46.739.000,- HRK en schade aan andermans eigendom tot 9.394.000,- HRK.
  - Ongelimiteerd aantal kilometers**
  - Alle belastingen
  - Hulp bij pech
  - 2 Gasflessen (1 vol en 1 leeg)
  - Balanceer blokken
  - 1 Set toilet chemicaliën
  - Luifel (m.u.v. Urban campervan)
  - Fietsrek (niet geschikt voor E-bikes en m.u.v. Urban campervans)
  - Schoonmaakkosten buitenkant van de camper

 

* Er gelden regels en uitzonderingen, deze zijn terug te lezen in de huurvoorwaarden van MC Rent. Wij raden aan een Afkoop Eigen Risico camperverzekering af te sluiten.
**Enkele specials kunnen gelimiteerde kilometers hebben, kosten voor extra km’s HRK 3,60

 

Optioneel bij te boeken:

  Beddengoed € 31,- per persoon (deken, kussen en 2 laken en alle hoezen)
 ➢ Keukeninventaris € 35,- per camper(borden, glazen, potten, pannen en bestek)
 ➢ Handdoekenset € 10,- per persoon (badhanddoek, handdoek en theedoek)
  Fiets € 11,- per dag
  Autostoel 5-20kg of stoelverhoger € 35,- per stuk
  Campingset (tafel en stoelen) € 54,- per stuk
  Extra gasfles € 25,- per stuk
  Omvormer voor elektriciteit 12V/220V € 21,- per stuk
  GPS € 65,- per huurperiode
  Winterbanden € 89,- per huurperiode
  Toeslag zaterdag ophalen/inleveren € 70,-
  Toeslag zondag en/of feestdag ophalen/inleveren € 123,-
 ➢ Extra bestuurder € 10,- per dag en maximaal € 80,-

 

Niet inbegrepen:

Brandstof
Campings
Optionele excursies

 

Minimum leeftijd bestuurders 25 jaar en minimaal 5 jaar in het bezit van een rijbewijs. 

 

 

Port Douglas Reef © Tourism Port Douglas and Daintree
Hokitika Gorge

Just be Travellers - Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Zeno