Blog

Kroatië, daar wil ik naar terug

Meer dan 15 jaar geleden was ik voor het eerst in Kroatië en ik was op slag verliefd. Wat een prachtig land! Destijds stond het toerisme in de kinderschoenen maar dat is inmiddels wel verandert. Er zijn volop hotels en campings te vinden. Net na de zomer in 2019 begon ik me te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Aangezien we met 2 tieners reizen was de keuze voor een camping snel gemaakt maar ja welke camping, welke regio?

19-07-2020
Wel of niet op vakantie, twijfel jij ook?

Twijfel je om op vakantie te gaan binnen Europa? Er zijn genoeg redenen om nu wel heerlijk om vakantie te gaan. Is het anders dan andere jaren? Ongetwijfeld, maar doet dat niet af aan de vakantievreugde? Naar mijn idee zeker niet.

13-07-2020
Hawaii in the picture

Wat dacht van je Hawaii als ultieme reisbestemming? De ideale vakantiebestemming waar je kunt genieten van schitterende natuur vol met vulkaankraters, kliffen, groene valleien, verborgen watervallen en paradijselijke stranden waar je kunt genieten van de prachtige onderwaterwereld.

17-05-2020
5 Geweldige Canadese roadtrips

Canada is bij uitstek geschikt voor een geweldige roadtrip. Het land heeft fantastische bergen, blauwe meren en wildlife. Lees snel verder als je van plan bent een roadtrip te gaan maken in Canada.

14-04-2020
Welke periode reizen naar Amerika?

Wist je dat je eigenlijk het hele jaar door naar Amerika kunt reizen? Veruit de meeste reizigers gaan in de maanden juli & augustus vanwege de schoolvakanties. Niet gebonden aan de schoolvakantie dan wordt er vaak gekozen voor mei/juni of september. Maar ook later in het jaar of in het vroege voorjaar is Amerika een goede bestemming. Groot voordeel is dat er dan nog geen toeristenmassa’s zijn.

01-03-2020
Reisverslag IJsland, de perfecte stopover

Studiereis IJsland 3 tm 6 november 2019, een korte trip naar IJsland. Een prachtige kennismaking met dit schitterende land, ook heel goed mogelijk als stopover op je route naar Amerika.

09-11-2019
Reisverslag Portugal, Alentejo

Alentejo, een onontdekte regio in Portugal.
Maaike mocht eind september met een groep reisagenten deze prachtige regio ontdekken. Kijk snel verder voor het hele verslag.

10-10-2019
Zorgeloos op pad met de camper!

Je vakantie is geboekt en kijkt je uit naar een zorgeloze vakantie. Heb je aan alles gedacht?

Paspoorten
Visum
Bankpassen (op werelddekking zetten)
Credit card aangevraagd
Oppas voor de huisdieren
Post en planten
Verzekeringen...
11-09-2019
Reisverslag camperreis Zuidwest USA
Maaike heeft  in april met haar gezin een prachtige reis door het zuidwesten van Amerika gemaakt. Het voorjaar is een prima periode om deze regio te ontdekken, heerlijke temperatuur en nog niet zo druk. De reis startte in Denver en ging via Albuquerque, White Sands, Tucson, Joshua Tree en San Diego naar Los Angeles. Lees hier haar dag tot dag verslag... 
 
 
 
24-04-2019
De 19 mooiste wandelroutes in de USA

Wandelen in Amerika is één van de beste activiteiten om de natuur optimaal te ervaren, de nationale parken in Amerika bieden veel mogelijkheden voor zowel lange afstanden en kortere routes. De ervaren wandelaar maar ook een beginner kan alle kanten op. Goede wandelschoenen mogen dus niet ontbreken in je reiskoffer! Hieronder een lijst van de 19 mooiste routes met verschillende lengtes en niveaus.

 

03-02-2019
Wel of niet boeken via een reisbureau?

Vind je het steeds moeilijker om je droomreis te vinden? Zit je uren achter de computer en zie je door de bomen het bos niet meer.... 

 

 

 

 

23-01-2019
Wat is jouw bucketlist?

We hebben de meest populaire reizen, to-go’s en must-sees op een rijtje gezet voor je. Welke kun jij al afstrepen en welke staan nog op jouw lijstje?

 

 

16-01-2019
Wegbrengspecial camperhuur
Altijd al een keer met een camper op pad willen gaan maar nog niet de kans gehad of vind je het te duur dan is een wegbrengspecial de ideale mogelijkheid. Lees snel verder! 
 
 
 
06-12-2018
Voordelen kleine(re) camper

Wist je dat je in Amerika en Canada ook kleine campers kunt huren, denk aan een Jeep met daktent of een campervan. Een groot voordeel van deze kleine voertuigen is dat je overal makkelijk kunt parkeren, je een stuk wendbaarder bent en dat je op de mooiste plekjes kunt overnachten. Een ideaal alternatief!

26-11-2018
'Hidden gems' van Amerika

Iedereen kent de meeste highlights van Amerika zoals Grand Canyon, Bryce, Yellowstone, Yosemite en Monument Valley. Maar ken je ook Fly Geyser in Nevada, Mount Hood National Forest in Oregon en Blue Lakes in Colorado?

Klik hier voor een lijst van ‘hidden gems’ in Amerika! 

02-10-2018
Camperreis of een Autoreis?

Het zal niemand verbazen dat wij als camperspecialisten de voorkeur geven aan het reizen met een camper, maar waarom hebben wij die voorkeur. Onze belangrijkste reden zijn de vrijheid en de natuur!

Lees snel verder.... 

 

02-09-2018
Port Douglas Reef © Tourism Port Douglas and Daintree
Hokitika Gorge

Just be Travellers - Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Zeno