Wie zijn wij?

Just be Travellers® bestaat uit Esther & Maaike. Sinds 2018 zijn wij als zelfstandig reisadviseurs onder de vlag van United Travel van start gegaan.                   

Onze kracht ligt in de enorme ervaring die we hebben met het samenstellen van reizen naar met name USA & Canada, maar vooral ook onze passie om de wereld te ontdekken. Zodra het kan, gaan we er zelf op uit om te reizen en onze reiservaring delen we maar wat graag met onze klanten. We hebben alle twee vele plekken op de wereld bezocht.

Esther heeft ontstellend veel ervaring en werkt al meer dan 30 jaar als camper - en rondreis specialist waarvan 17 jaar bij WTC.nl. Esther haar specialisme is USA & Canada, ze is vliegensvlug in het vinden van de goedkoopste vliegtickets en de beste camper specials. Haar eerste kennismaking met Amerika was in 1992 waarbij ze naar New York afreisde. Toen is de liefde voor dit land ontstaan. In de loop van de jaren heeft ze veel door Canada en Amerika gereisd met auto en camper, maar reizen met een camper heeft haar absolute voorkeur. Voor Esther is het een unieke manier van reizen. Overnachten kun je op de meest mooie plekken en je hebt altijd alles bij de hand, je leeft niet vanuit je koffer. De laatste camperreis was in mei 2017 naar de Westkust met haar man en toen 4-jarige dochter. Hun kleine meid heeft de tijd van haar leven gehad. Naast Amerika en Canada heeft Esther ook veel andere landen bezocht waaronder Thailand, Bali, China, Zuid Afrika, Tanzania, Seychellen, Mexico, Cuba en diverse landen in Europa. Ze hoopt haar passie voor reizen met iedereen te kunnen delen en ze kijkt er naar uit om jouw droomreis samen te stellen.

Bucketlist: Oost Canada 
Mooiste strand: La Digue, Seychellen 
Beste camperverhuurder:  Road Bear & Cruise America

Maaike heeft 18 jaar voor WTC gewerkt en is net als Esther dé specialist voor USA & Canada reizen. Ze heeft ongelofelijk veel kennis, weet de beste deals te vinden, is razendsnel in het beantwoorden van al je vragen en weet heel goed hoe het is om met kinderen te reizen. Maaike ging met haar man en oudste dochter, destijds nog een dreumes, in 2008 naar Phoenix om van daaruit een prachtige rondreis te maken langs diverse nationale parken. Een paar jaar later in 2011 gingen ze met beide kinderen en camper door West Canada, wat een werelds avontuur! Hierdoor heeft ze haar liefde voor het reizen met een camper ontdekt. Wat een vrijheid! In 2016 ging de volgende camperreis naar de Oostkust van Amerika met voorafgaand een bezoek aan de fantastische stad New York en in april 2019 ging ze opnieuw naar Amerika, ditmaal stond een camperreis van Denver naar Los Angeles op het programma. Afgelopen zomer 2022 is ze met een camper naar Yellowstone & Utah geweest. Zonder haar gezin heeft Maaike ook diverse reizen mogen maken naar onder andere de Rocky Mountains, Florida, West USA, een camperreis door de Deep South USA. Maar ook buiten Amerika heeft ze diverse landen mogen bezoeken waaronder Madeira, Jamaica, IJsland, Bali, Zuid Afrika, Zanzibar, Brazilië, Curacao, Aruba, Dominicaanse Republiek, Thailand, Maleisië & Singapore. Laat je inspireren door Maaike, ze stuurt je graag een vrijblijvende offerte.

Bucketlist: Australië
Mooiste strand: Zanzibar 
Beste camperverhuurders: Fraserway & Road Bear

Bel of mail ons met je vragen, wensen en dromen en wij stellen, samen met jou, je droomreis samen!! 

Dus Just be a Traveller!

Groeten,

Esther & Maaike

Onze klanten over ons

Ineke

In 2019 hebben mijn man en ik via Just be Travellers een rondreis door Afrika gemaakt. Wat een bijzondere ervaring! We zijn van Zuid-Afrika naar Namibië gereisd met een 4WD camper van Britz. Geweldige natuur en wat prachtig al die dieren!

Klaas

Wat een service, de dames van Just be Travellers dachten prima met ons mee, behalve de zeer scherpe prijs werden we ook nog eens binnen no time geholpen.

Wilco

Alles was tot in de puntjes geregeld, zou zo weer een camperreis bij Just be Travellers boeken.

Evert

Op onze aanvraag voor een rondreis door Zuid Australië en Tasmanië, kwam razendsnel een reactie met een uitstekend voorstel. Ook de reisbescheiden waren heel snel en correct binnen.