Wie zijn wij?

Just be Travellers® bestaat uit Esther & Maaike. Sinds 2018 zijn wij als zelfstandig reisadviseurs onder de vlag van United Travel van start gegaan.                   

Onze kracht ligt in de enorme ervaring die we hebben met het samenstellen van reizen naar met name USA & Canada, maar vooral ook onze passie om de wereld te ontdekken. Zodra het kan, gaan we er zelf op uit om te reizen en onze reiservaring delen we maar wat graag met onze klanten. We hebben alle twee vele plekken op de wereld bezocht.

Esther heeft ontstellend veel ervaring en werkt al meer dan 30 jaar als camper - en rondreis specialist waarvan 17 jaar bij WTC.nl. Esther haar specialisme is USA & Canada, ze is vliegensvlug in het vinden van de goedkoopste vliegtickets en de beste camper specials. Haar eerste kennismaking met Amerika was in 1992 waarbij ze naar New York afreisde. Toen is de liefde voor dit land ontstaan. In de loop van de jaren heeft ze veel door Canada en Amerika gereisd met auto en camper, maar reizen met een camper heeft haar absolute voorkeur. Voor Esther is het een unieke manier van reizen. Overnachten kun je op de meest mooie plekken en je hebt altijd alles bij de hand, je leeft niet vanuit je koffer. De laatste camperreis was in mei 2017 naar de Westkust met haar man en toen 4-jarige dochter. Hun kleine meid heeft de tijd van haar leven gehad. Naast Amerika en Canada heeft Esther ook veel andere landen bezocht waaronder Thailand, Bali, China, Zuid Afrika, Tanzania, Seychellen, Mexico, Cuba en diverse landen in Europa. Ze hoopt haar passie voor reizen met iedereen te kunnen delen en ze kijkt er naar uit om jouw droomreis samen te stellen.

Bucketlist: Oost Canada 
Mooiste strand: La Digue, Seychellen 
Beste camperverhuurder:  Road Bear & Cruise America

Maaike heeft 18 jaar voor WTC gewerkt en is net als Esther dé specialist voor USA & Canada reizen. Ze heeft ongelofelijk veel kennis, weet de beste deals te vinden, is razendsnel in het beantwoorden van al je vragen en weet heel goed hoe het is om met kinderen te reizen. Maaike ging met haar man en oudste dochter, destijds nog een dreumes, in 2008 naar Phoenix om van daaruit een prachtige rondreis te maken langs diverse nationale parken. Een paar jaar later in 2011 gingen ze met beide kinderen en camper door West Canada, wat een werelds avontuur! Hierdoor heeft ze haar liefde voor het reizen met een camper ontdekt. Wat een vrijheid! In 2016 ging de volgende camperreis naar de Oostkust van Amerika met voorafgaand een bezoek aan de fantastische stad New York en in april 2019 ging ze opnieuw naar Amerika, ditmaal stond een camperreis van Denver naar Los Angeles op het programma. Afgelopen zomer 2022 is ze met een camper naar Yellowstone & Utah geweest. Zonder haar gezin heeft Maaike ook diverse reizen mogen maken naar onder andere de Rocky Mountains, Florida, West USA, een camperreis door de Deep South USA. Maar ook buiten Amerika heeft ze diverse landen mogen bezoeken waaronder Madeira, Jamaica, IJsland, Bali, Zuid Afrika, Zanzibar, Brazilië, Curacao, Aruba, Dominicaanse Republiek, Thailand, Maleisië & Singapore. Laat je inspireren door Maaike, ze stuurt je graag een vrijblijvende offerte.

Bucketlist: Australië
Mooiste strand: Zanzibar 
Beste camperverhuurders: Fraserway & Road Bear

Bel of mail ons met je vragen, wensen en dromen en wij stellen, samen met jou, je droomreis samen!! 

Dus Just be a Traveller!

Groeten,

Esther & Maaike

Onze klanten over ons

Marko R

Je hoeft maar te bellen of te mailen, en ze staan gelijk klaar voor je, zelfs in het weekend of avond krijg je antwoord. Volgende vakantie gaat weer hier geboekt worden. Esther en Maaike jullie zijn top👍🏻👍🏻👍🏻

Gewoon zeer goede service

Anoniem

Het boeken van onze Zuid-Afrika gezinsreis was boven verwachting. Key words: op maat, snelle reactie, zeer klantvriendelijk. Offerte en boeking verliepen soepel (van de snelle en goede reis-informatie die we kregen, antwoorden op vragen, aanpassingen van onze kant tot aan de facturatie). De reisonderdelen en -papieren zijn toegankelijk in de app. Ik ben Just be Travellers al aan het aanraden bij bekenden. We zijn bijzonder tevreden!!

Rokus

Bureau Rokus Loopik werkt al vele jaren samen met Maaike en Just be Travellers. Als organisator van studiereizen is iemand als Maaike onontbeerlijk. Zij maakt deel uit van mijn team, ook al werken we beiden als zelfstandige, maar zo voelt dat. Ik geloof niet dat ik ooit langer dan 2 minuten op een antwoord heb moeten wachten, als ik haar een bericht stuurde. Inmiddels heb ik meer dan 80 reizen gemaakt naar verschillende landen in de wereld. De laatste 30 met behulp van Maaike. Geen idee welke superlatieven de lading dekken van wat zij doet, maar het is onbetaalbaar. Als je op reis wilt, doe het via Just be Travellers, het gaat je nooit teleurstellen. Dank Maaike en Esther!

Rick

Via een vriend kreeg ik te horen dat ik via deze organisatie een op maat gemaakte reis kon boeken. Aangezien plannen niet mijn sterkste punt is klonk dit wel als iets wat bij mij zou passen. Ik wou 3 weken door Thailand reizen waarbij er een aantal elementen erg belangrijk waren. Bij een eerste gesprek had ik verteld wat ik graag wou doen en op basis van deze wensen kreeg ik een complete reis in een overzichtelijk document. Na een aantal aanpassingen besloten wij te boeken en hoefde ik er eigenlijk nauwelijks naar om te kijken. Bij vragen vóór en tijdens reis kreeg ik zonder uitzondering een snel en goed antwoord. Het is duidelijk dat ze verstand hebben van de reiswereld en ik had zelf nooit zo een reis kunnen plannen. Ontzettende aanrader!

Michel

Michel Pols heeft zojuist een nieuwe 5-sterrenreview geplaatst over justbetravellers.nl:

Beste, wij hebben onze reis geboekt bij Just be travellers en hier hebben wij absoluut geen spijt van! Want werkelijk alles was supergoed geregeld, auto stond op ons te wachten bij Alamo op Phoenix airport en voldeed aan alle verwachtingen (een nagenoeg nieuwe robuuste Toyota 4x4 ) Ook de hotels voldeden aan alle verwachtingen simpel inchecken na vertoon paspoort was voldoende! Ook de vluchten sloten mooi op elkaar aan. We kunnen dankzij Just be travellers terugkijken op een onvergetelijke trip! Waarvoor dank🙏🏼

Nadia

Just Be Travellers is gewoonweg DE MAX Voor de 2de keer op roadtrip via Just Be Travellers naar de USA en wederom supertevreden over de service die deze 2 dames aanbieden. Met kennis van zake staan ze je steeds te woord, geen vraag is teveel en hun website staat boordevol tips over gelijk welke omgeving die je wil bezoeken. Je kan zelf je roadtrip samenstellen of het volledig uit handen geven, alles is mogelijk. Wij zijn ook deze keer weer heel tevreden en wij zullen dan ook niet twijfelen, de volgende vakantie boeken wij zeker terug bij JUST BE TRAVELLERS, dan ben je zeker dat alles tot in de puntjes in orde is.