Met een camperreis bepaal je je eigen tempo en kies je zelf hoe lang je ergens wilt verblijven.

Camperreizen

De ideale manier van reizen als je van de natuur wilt genieten en niet elke dag opnieuw je koffer wilt inpakken. Met een camper kun je zelf bepalen in welk tempo je reist en hoe lang je ergens wilt verblijven. Er zijn verschillende soorten campers te huur, van kleine campers zonder douche & toilet tot hele luxe campers met alles erop en eraan. Voor elk reisgezelschap en budget is er een geschikt campertype te vinden die volledig op je wensen aansluit. Wij bieden vrijwel alle verhuurders aan tegen scherpe prijzen.

Hieronder vind je verschillende voorbeeldroutes van campervakanties met indicatieprijzen. Staat je route hier niet bij? Neem dan contact met ons op, wij kunnen elke camperreis op maat voor je samenstellen. Liever een andere camperverhuurder of een ander campertype? Geen probleem! Bij alle reizen kun je zelf de camperverhuurder en het type camper kiezen.

Just be a Traveller

Wegbrengspecial Canadream 2024

Wegbrengspecial Canadream 2024

Wil jij in het voorjaar naar Canada? Grijp dan nu je kans met één van deze wegbrengspecials.

ONE WAY SPECIAL 50% korting

One Way Special Go North

Profiteer van 50% op de dagprijs en geen one way kosten ($550,-).

WEGBRENGACTIE

Wegbrengactie Europa

Maak gebruik van deze unieke aanbieding. Met een gloednieuwe camper vanaf Italië naar Engeland, Schotland of Ierland.

WEGBRENGACTIE

Wegbrengactie Fraserway

Altijd al een camperreis willen maken? Maak dan nu gebruik van deze goedkope wegbrengspecial! Je haalt een camper op in Vancouver en brengt deze naar Whitehorse, Toronto of Halifax.