Met een camperreis bepaal je je eigen tempo en kies je zelf hoe lang je ergens wilt verblijven.

Camperreizen

De ideale manier van reizen als je van de natuur wilt genieten en niet elke dag opnieuw je koffer wilt inpakken. Met een camper kun je zelf bepalen in welk tempo je reist en hoe lang je ergens wilt verblijven. Er zijn verschillende soorten campers te huur, van kleine campers zonder douche & toilet tot hele luxe campers met alles erop en eraan. Voor elk reisgezelschap en budget is er een geschikt campertype te vinden die volledig op je wensen aansluit. Wij bieden vrijwel alle verhuurders aan tegen scherpe prijzen.

Hieronder vind je verschillende voorbeeldroutes van campervakanties met indicatieprijzen. Staat je route hier niet bij? Neem dan contact met ons op, wij kunnen elke camperreis op maat voor je samenstellen. Liever een andere camperverhuurder of een ander campertype? Geen probleem! Bij alle reizen kun je zelf de camperverhuurder en het type camper kiezen.

Just be a Traveller

Wegbrengactie

Wegbrengactie Fraserway Whitehorse naar Vancouver

Breng een Truck Camper of Truck Camper Slide-Bunk van Whitehorse naar Vancouver.

Wegbrengspecial

Wegbrengspecial Canadream

Wil jij in het najaar naar Canada? Grijp dan nu je kans met deze wegbrengspecial. Breng een camper van Vancouver naar Calgary tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

Wegbrengactie

Wegbrengactie Fraserway Vancouver - Halifax

Altijd al een camperreis willen maken, pak dan nu je kans en haal je camper op in Vancouver en rijd dwars door Canada helemaal naar het oosten om de camper in Halifax in te leveren.