Met een camperreis bepaal je je eigen tempo en kies je zelf hoe lang je ergens wilt verblijven.

Camperreizen

De ideale manier van reizen als je van de natuur wilt genieten en niet elke dag opnieuw je koffer wilt inpakken. Met een camper kun je zelf bepalen in welk tempo je reist en hoe lang je ergens wilt verblijven. Er zijn verschillende soorten campers te huur, van kleine campers zonder douche & toilet tot hele luxe campers met alles erop en eraan. Voor elk reisgezelschap en budget is er een geschikt campertype te vinden die volledig op je wensen aansluit. Wij bieden vrijwel alle verhuurders aan tegen scherpe prijzen.

Hieronder vind je verschillende voorbeeldroutes van campervakanties met indicatieprijzen. Staat je route hier niet bij? Neem dan contact met ons op, wij kunnen elke camperreis op maat voor je samenstellen. Liever een andere camperverhuurder of een ander campertype? Geen probleem! Bij alle reizen kun je zelf de camperverhuurder en het type camper kiezen.

Just be a Traveller

Wegbrengactie Cruise America

Haal nu een camper op in Chicago of Chicago Northwest en breng deze weg naar Portland, San Francisco, Seattle, Las Vegas, Los Angeles, Phoenix of Salt Lake City. Beschikbaarheid is beperkt!

Wegbrengactie Cruise Canada

Haal nu een camper op in Toronto en breng deze weg naar Vancouver of Calgary.  Beschikbaarheid is beperkt!

Wegbrengactie

Wegbrengactie Britz 4WD Australië

Altijd al een camperreis in Australië willen maken, pak dan nu je kans! Haal een 4WD camper op in Melbourne of Adelaide en breng deze naar Darwin of Alice Springs.

Wegbrengactie El Monte

Wegbrengspecial El Monte

Altijd al een camperreis willen maken? Maak dan nu gebruik van deze goedkope wegbrengspecial! Terugbrengen in San Francisco.

Wegbrengactie Road Bear

Wegbrengactie Road Bear

Altijd al een camperreis willen maken? Maak dan nu gebruik van deze goedkope wegbrengspecial! Terugbrengen in Las Vegas, San Francisco, Seattle of Denver.