Voordelen kleine(re) camper

Wat dacht je van de uniek beschilderde Mavericks en Big Sur van Escape campervans. Deze voertuigen zijn heel populair bij jongeren en op heel veel locaties te huur. Pluspunt je mag deze campervan direct na aankomst ophalen. De banken in de campervan bouw je in een handomdraai om tot een tweepersoonsbed. Tevens kun je er nog een Rooftop Sleeper bij huren zodat hier ook nog twee personen kunnen slapen. Het voertuig heeft zelfs nog een klein keukentje met twee gaspitjes, koelkastje en een gootsteen.

Of wat dacht je van de Bunkhouse campervan van Campervan North America. In deze campervan van ruim 6 meter kunnen 4 personen slapen. Achterin in de camper vind je een stapelbed, nadeel in deze camper is geen douche of toilet aanwezig.

Canadream heeft diverse truck campers te huur maar ook een Deluxe Camper Van. In deze compacte campervan kunnen twee personen slapen. Tevens beschikt de van over een goed uitgeruste keuken en een badkamer.

Ook Fraserway heeft diverse Truck campers in de verhuur maar ook een Van Conversion. De campervans van Fraserway zijn maximaal 1 jaar oud en volledig uitgerust met een keuken, een badkamer en een luifel.

Wil je meer weten over één van deze voertuigen, neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 0202101717 of mail naar info@justbetravellers.nl

De mooiste routes per camper in Amerika & Canada:
https://justbetravellers.nl/bestemmingen/amerika/camperreizen/camperreis-amerika-crossing-the-northwest
https://justbetravellers.nl/bestemmingen/amerika/camperreizen/rondreis-camperreis-amerika-discover-beautiful-oregon
https://justbetravellers.nl/bestemmingen/amerika/camperreizen/rondreis-camperreis-amerika-het-amerikaanse-zuid-westen
https://justbetravellers.nl/bestemmingen/canada/camperreizen/camperreis-vakantie-canada-dwars-door-canada-/routehttps://justbetravellers.nl/bestemmingen/canada/camperreizen/camperreis-rondreis-oost-amerika-canada-eastern-impressions