3-daagse Hop-On Hop-Off Pass & Alcatraz

Vanaf € 129,- p.p.

De 3-daagse Hop-On Hop-Off Pass geeft toegang tot vijf verschillende tours in één ongelooflijk voordelig ticket! Het geeft de mogelijkheid om het stadscentrum van San Francisco te ontdekken, de Golden Gate Bridge & Sausalito, Golden Gate Park en de Stille Oceaan met ongelimiteerd hop-on hop-off gebruik voor 72 uren. Spring in en uit de bus aan elk van de aangeduide haltes om de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van San Francisco op je eigen tempo te verkennen. Geniet ‘s avonds van de prachtige uitzichten over de stad tijdens de San Francisco Night Tour. Bovendien is ook de ferry naar Alcatraz inbegrepen.
 
Alcatraz Tour: ferry heen-en-terug van San Francisco naar “the Rock”, het beruchte gevangeniseiland, met een audiotour met headset in het gevangenisblok inbegrepen (beschikbaar in meerdere talen). De audiotour die je op eigen houtje kan doen, geeft je de mogelijkheid om zo lang als je wil op het eiland te blijven. Het exacte vertrekuur kan niet gegeven worden tot de dag van de tour. We raden aan om de Alcatraz tour niet te boeken op de dag van aankomst of vertrek in San Francisco, want de ferrytocht naar Alcatraz kan op elk moment van de dag plaatsvinden.
  
Officiële City Tour (rode route): Tijdens deze 2.5 uur durende rondleiding door de stad krijgt u de beste uitzichten op Downtown San Francisco, de Golden Gate Bridge en het Golden Gate Park vanuit een dubbeldekker-bus met open dak. Hoogtepunten: Fisherman’s Wharf, Ghirardelli Square, Lombard Street, Palace of Fine Arts, Golden Gate Bridge, Golden Gate Park, Haight Ashbury, Alamo Square / Painted Ladies, Civic Center / City Hall, Union Square, Chinatown Gate, Barbary Coast / Filbert Street Steps en Pier 39. Vertrek dagelijks tussen 09u00 en 17u00 elke 20 minuten

Sausalito Tour (roze route):
 Geniet van deze Sausalito Tour langs de Golden Gate Bridge, één van 's werelds beroemdste bezienswaardigheden, in een bus met open dak voor een prachtig uitzicht op de brug. Verken daarnaast het charmante kuststadje Sausalito. Hoogtepunten: Golden Gate Bridge en Sausalito. Vertrek dagelijks tussen 10u00 en 17u00.

Parks & Beach Tour (groene route): Ontdek Golden Gate Park en de Stille Oceaan! Deze een uur durende tour brengt u door één van de grootste stadsparken ter wereld naar de San Francisco Zoo en naar het prachtige Ocean Beach. Enkele hoogtepunten van de tour zijn: California Academy of Sciences, het De Young Museum, Japanse Tea Gardens, het Conservatory of Flowers, Lincoln Park, Ocean Beach, de historische ruïnes van de Sutro Baths, Lands End wandelroutes en het Cliff House. Vertrekt dagelijks tussen 09u30 en 17u00 en om de 30-60 minuten.
 
Night Tour (niet volgens de formule hop-on hop-off): Deze live becommentarieerde tour door San Francisco toont je de meest levendige wijken van de stad! Hoogtepunten: Embarcadero, North Beach, Chinatown, Union Square, het financiële district, Civic Center en Nob Hill. Vertrek dagelijks tussen 18u00 en 20u00 het hele jaar door afhankelijk van het seizoen (duurtijd: 2 uur).

 


  • Vertrekpunt:San Francisco

Just be Travellers - Alle rechten voorbehouden - Ontwikkeld door Zeno

  • disclaimer
  • privacy
  • copyright